събота, 14 май 2016 г.

Хладилник с фризер Liebherr произведен в България

Ако искате да си купите хладилник с фризер Liebherr, тогава може да кажем само, че сте направили доста добър и разумен избор. Либхер има две основни предимства, които отличават марката от всички останали брандове.

Хладилник с фризер Liebherr произведен в България
Първо, заложили сте на уред, който предлага разумни цени, което ще се отрази добре на семейния ви бюджет. На пазара в наши дни Либхер е най-бюджетната марка и макар че някои уреди спадат в луксозния клас, по-голямата част са създадени за обикновения потребител.

Второ, купувайки хладилник с фризер Liebherr залагате на уред с много високо качество, който ще можете да използвате много дълго време. Действително, има много потребители, които използват този тип уреди в продължение на десетилетия без каквито и да било проблеми с тях.

Произведено в България

Уредите с марка Либхер напоследък се произвеждат в България, но това важи само за хладилниците, които се създават за родния пазар. Причините за това са много и започват с по-ниската цена на труда тук, но със сигурност има и други.

Така например през последните години Либхер се превърна във водеща марка в България и стана най-търсения бранд щом става дума за хладилна техника. Това много силно повиши нуждата от внос на хладилници.

За да не се налага уредите да изминават хиляди километри и да се доставят тук след дни прекарани по пътищата, марката избра да премести част от производството си тук в България.

Така следващият път когато си купувате хладилник с фризер Liebherr, вие най-вероятно ще видите пред себе си един шедьовър на хладилната техника създаден в България.

Има ли разлика в качеството?

Експертите са абсолютно категорични, че няма никаква разлика в качеството между един хладилник с фризер Liebherr произведен в България и същият еквивалент произведен на пример в Германия.

Уредите се създават с едни и същи части, с едни и същи материали, с една и съща технология и накрая преминават през същия контрол, който трябва да гарантира качеството на уреда преди да бъде пуснат на родния пазар.

Е, всъщност разлика има, но тя е по-скоро положителна, защото касае цената на уредите произведени в България. Те са по-изгодни и бият по цена всички други марки на пазара за хладилна техника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар