понеделник, 6 юни 2016 г.

Особености и характеристики на Liebherr CP 4003

Какво представлява Liebherr CP 4003? Какви са неговите особености? Като най-търсения хладилник в България, Liebherr CP 4003 предизвиква голям интерес и мнозина питат с какво се отличава той. Нека видим няколко негови особености и да помислим подходящ ли е за нашия дом или не.

Хладилник с голям капацитет…


Особености на Liebherr CP 4003
Хладилното отделение на Liebherr CP 4003 ще има с какво да ви изненада. На първо място с осветлението, което дава изключително добра видимост на потребителя, а от друга страна с изключително добрата оптимизация на цялостното вътрешно пространство.

Като започнем от рафтовете и стигнем до врата на Liebherr CP 4003, всичко е организирано с цел да не остава и един сантиметър излишно и неползваемо пространство в уреда.

Фризер и хладилник две в едно, но отделно…


Хладилниците от модел Liebherr CP 4003 предлагат съчетание от фризер и хладилник две в едно. За да бъде обаче това съчетание възможно най-удобно за потребителите, двете отделения на уреда са разположени отделно едно от друго.

До тях се достига чрез отделна врата, което има много положителни страни. Това не само ще намали разходите за електроенергия в дългосрочен план, но и ще направи използването на Liebherr CP 4003 много по-комфортно за потребителите.

Голям фризер…


Фризерът, както вече се видя, играе важна роля в Liebherr CP 4003. Всъщност, точно фризерът е това, което представлява най-голямото удобство на този модел хладилник. За да не се създава допълнителна нужда от покупка на фризер, Liebherr CP 4003 притежава достатъчно голям вграден фризер, който заема над 440% от цялостната площ на уреда.

Това е достатъчно за да поеме напълно нуждите на едно голямо многочленно семейство. Сами можете да добиете представа за параметрите на фризера, представяйки се пред себе си уред с височина от 198,2 сантиметра и давайки си сметка, че почти половината от него е фризер.

Класика…


Експертите наричат Liebherr CP 4003 класически уред, тъй като тук се залага на най-важните и необходими елементи, като в същото време се внимава да не се прекали с иновациите. Така например, уредът е с класическо ръчно размразяване, което все още е предпочитано от поне 50% от потребителите.

Освен това, този тип размразяване гарантира повече сигурност, предвид факта, че при евентуално спиране на тока във фризера ще има лед, който да поддържа ниската температура достатъчно време за да се възстанови подаването на електроенергия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар