понеделник, 6 юни 2016 г.

Liebherr CP 3523 в цифри

Какво представлява хладилник Liebherr CP 3523 е най-лесно да се обясни ако говорим в цифри. Ето за какво става дума:

Височина на Liebherr CP 3523


Liebherr CP 3523 в цифри
Хладилник Liebherr CP 3523 е сред по-високите и едро габаритни уреди в търговската мрежа. Височината му е 182 сантиметра, което го поставя само на крачка зад най-високите хладилници, които достигат до около 2 метра височина.

Ширина на Liebherr CP 3523


Хладилник Liebherr CP 3523 има ширина от точно 60 сантиметра. Това го прави абсолютно съизмерим с всеки друг уред в търговската мрежа, тъй като тази ширина е стандартна за да могат уредите да се вписват лесно и безпроблемно в кухненско обзавеждане.

Дълбочина на Liebherr CP 3523


Дълбочината на Liebherr CP 3523 е малко по-голяма о неговата ширина и достига до 63 сантиметра. Важно е обаче да се знае, че зад уреда трябва да остане известно разстояние и не бива да се допира съвсем плътно до стената на помещението.

Брой камери


Хладилник Liebherr CP 3523 има две отделни камери - хладилна и фризерна. Хладилната се намира в горната част на уреда, а фризерната е разположена отдолу. Те се достъпват от 2 отделни врати за да се постигне по-голям комфорт за потребителя.

Капацитет на фризера


Капацитетът на фризера на Liebherr CP 3523 е впечатляващ. Уредът може да замрази с лекота до 12 килограма хранителни продукти в рамките на един ден. Освен това капацитетът на фризера се равнява на 91 литра, което го поставя сред уредите с най-големи фризерни отделения.

Капацитет на хладилника


Хладилникът на модел Liebherr CP 3523 има капацитет от 230 литра. Подобна вместимост прави уреда един от най-добрите ако търсите нещо по-голямо, което да поеме нуждите на многочленно домакинство.

Поддръжка на температура при спиране на тока


При внезапно прекъсване на електрозахранването Liebherr CP 3523 може да запази температурата ниска до 25 часа. Това е напълно достатъчно за да може да се отстрани евентуална повреда в електрическата мрежа без продуктите да се стоплят, размразят или развалят.

Разход на електроенергия


Хладилник Liebherr CP 3523 е от енергиен клас А++, което го поставя сред по-икономичните уреди на пазара. Обикновено средното количество енергия, което ще потреби този уред за една година се равнява на около 208 киловата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар