сряда, 15 юни 2016 г.

Liebherr - гаранция за дълготрайна свежест на храните

Liebherr е връх в хладилната техника и е най-търсената марка хладилници на пазара. На фона на това, че не може никой друг бранд да се мери с Liebherr по цени и качество, марката е гаранция и за това, че ще можете да предложите здравословна храна на своето семейство. Не е тайна, че когато една храна престои в хладилника, тя бързо губи своите витамини и полезни свойства като цяло. При Liebherr това се случва в много по-малка степен в сравнение с други марки.

BluPerformance


Дълготрайна свежест на храната с Liebherr
Това е цяло едно ново поколение хладилници Liebherr, които са гарантия, че вие ще можете да запазите своите хранителни продукти свежи и непроменени за много дълго време, в сравнение с това, което предлагат обикновените уреди, неразполагащи с тази технология.

Уредите Liebherr от това поколение гарантират, че когато оставите свежи плодове и зеленчуци в уреда, те няма да изгубят своето съдържание на витамини и минерали и ще запазят своите полезни свойства непроменени, далеч след като един обикновен хладилник е заличил всички витамини в съдържащите се в него полезни продукти.

На фона на своята способност да съхраняват по-добре от всеки друг уред, тези хладилници Liebherr са гаранция за икономичност. Много от тях се предлагат в енергиен клас А+++, който е върхът на бялата техника. Това означава, че най-вероятно сметките ви за ток ще могат да се понижат, като причината е в това, че хладилникът ще харчи до 20% по-малко електроенергия в сравнение с останалите хладилници.

Във фризера…


Може би сте забелязали, че продуктите, които се съхраняват във фризера доста бързо променят своите ароматни и вкусови качества. Това е така, защото при замразяване на хранителни продукти във фризера върху храните се формира един тънък слой лед, който именно е главният виновник за това.

Въпросният тънък слой лед причинява един вид изгаряне на известен слой от продуктите и това причинява нагарчащ вкус и странен специфичен аромат. За да реши този проблем за винаги, Liebherr предлага уреди “no frost”, които не формират лед във фризерната камера. Това запазва продуктите и е гарантия за тяхната продължителна свежест дори и след време.

Този тип фризер при Liebherr все още са сравнително нови в очите на някои потребители, поне от гледна точка на това, че за много от потребителите не е ясно какво да очакват от такъв уред и не знаят дали действително ще им допадне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар