петък, 17 юни 2016 г.

Liebherr магазин - уреди произведени в България

Liebherr магазин се слави като едно от най-добрите места в страната, от където човек да си купи нов хладилник. Уредите са известни със своето изключително високо качество и ниски цени, а от известно време са популярни и с още нещо интересно - с това, че уредите за българския пазар се произвеждат в България.

Произведено в България…


Уреди произведени в България от Либхер
В резултат на засиления интерес, който хладилниците Liebherr намират в България, компанията вече предлага на българския пазар хладилници произведени в България. Българските хладилници Liebherr са предназначени за вътрешния пазар на страната. Това се отразява много добре на местната икономика и кара много потребители да предпочетат именно хладилниците Liebherr пред останалите марки по тази причина.

Същото качество…


Много често хората задават въпроса дали уредите в Liebherr магазин са с качество равно на онези, които се произвеждат в страни като Германия, която традиционно е известна с изключително високото качество на промишленото си производство.

Отговорът е положителен, защото уредите на Liebherr магазин, които се произвеждат в България подлежат на същия контрол, на който и уредите произведени в германия. По този начин немската марка създава немско качество и извън пределите на Германия.

Ниски цени…


В резултат от произвеждането на хладилници в България, Liebherr магазин предлага на потребителите толкова конкурентни и ниски цени, че на практика никой друг бранд не може да се мери с тях в това отношение.

Днес в Liebherr магазин можете да намерите хладилници на цени между 300 и 400 лева, което определено не остава незабелязано от потребителите в България. Още повече, че хората в нашата страна все още имат доходи, които са по-ниски от тези в много западни страни и ниските цени на уредите е добре дошло.

Транспорт…


По отношение на транспорта местното българско производство има едно много важно предимство, което силно оказва влияние на конкуренто способността на хладилниците, които се предлагат в Liebherr магазините.

Това, за което задължително трябва да отделим няколко реда е това, че транспортирането на хладилна техника на големи разстояния винаги създава известни рискове от повреда.

Колкото по-голямо е разстоянието, толкова по-голям е и този риск. При производство в България, Liebherr магазин предлага на своите потребители уреди, които са произведени близо до потреблението

Няма коментари:

Публикуване на коментар